Truckstopper

De Rediweld Truckstopper is wel het meest vertrouwde en kwalitatief werkende truckstopper op de markt. De uit gerecyclede autobanden vervaardig rubber worden in combinatie met een hoogwaardig bindmiddel in een mal geperst en vinden hun weg weer terug in de industrie. Toepassingen zijn natuurlijk legio, op DC, parkings, opstelplaatsen maar ook in werkruimtes als aanslag voor laden en lossen van vrachtwagen zijn ze goed geschikt. 

Rediweld Truckstoppers en carstoppers
Technische specificaties

Rediweld Truckstopper 150: 300 mm breed x 1000 mm lang en een hoogte van 150 mm  Gew. ca.24 Kg. Deze truckstoppers worden geleverd inclusief de betonschroefankers boren Ø 14 mm.

Rediweld  Busstopper 115: 220 mm breed x 1000 mm lang en een hoogte van 115 mm  Gew. ca.18 Kg. Deze Busstopper worden geleverd inclusief de betonschroefankers boren Ø 14 mm. ( speciaal gemaakt voor de laag overhangende carrosserie)

SlowStop® gaat verder waar de concurrentie stopt

Met een maximale stopkracht van 72.973 joule kan een impact tot 40 ton worden opgevangen. Daarmee is SlowStop®de sterkste aanrijdbeveiliging op de markt.

De werking van SlowStop®

Wij adviseren en begeleiden al meer dan 25 jaar grote en kleine ondernemingen bij het beschermen en beveiligen van infrastructuur, personen en voertuigen binnen de bedrijfsomgeving. 

Vraag vrijblijvend advies